Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada metroda olmak

Rüyada metroda olmak

Rüyada metroda olmak çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına ve eş, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine, ancak yakın bir zaman içinde maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, kazancın sürekli artacağına, hırsla ve büyük bir inançla ilerleyeceğine, işlerinde herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, yaşanan bütün sıkıntıların ve çekilen zahmetlerin karşılığını vereceğine, yeni bir sosyal çevreye gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada metroda olmak gördüyseniz:

  • Tahmin edilmesi zor konuların ya da durumların dışında kalmanızda fayda var.

Rüyada kendini metroda görmek işlerinin kendisini çekemeyen insanlar tarafından baltalanacağına, daha güzelleşeceğine yakışıklı olacağına, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine işaret eder.

Rüyada metrobüse binmek gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına, hakkı olanlara kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada metro binmek buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, her şeyin yolunda gideceğine, kazancın artacağına tabir olunur.

Rüyada metro kullanmak rızkın daim ve hayırlı olacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına delalet etmektedir.

Rüyada metrodan inmek Stresli ve zor günlerin yaşanacağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine ve sevilen bir kişi ile yaşanan bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına inanılır.

Rüyada tren metro görmek ağız tadının yerine geleceğine, her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, kötülüklerden uzaklaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada metro istasyonu görmek maddi olarak ferahlık yaşanacağına, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine, yüksek makamlara geleceğine bu sayede hayatın tüm külfetinden de kurtulmuş olacağına yorulur.

Rüyada metroya binmek bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, içsel güvensizliklerinize rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments