Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada metro gitmek

Rüyada metro gitmek

Rüyada metro gitmek rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, güzel bir hayat geçireceğine, ortak edineceğine, büyük başarılar kazanacağına ve çok iyi yerlere gelerek yardıma ihtiyacı olan herkese yardım edeceğine, kişinin hacetlerinin gerçekleşmesine, hastalıkların yakınına uğramayacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, bu sayede büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına alamet etmektedir.

Rüyada metro gitmek gördüyseniz:

  • Özel kişilerle planlarınızı paylaşmanız durumunda planlarınızın başarı şansı artabilir.

Rüyada metro gitmek güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, zorluk ve zahmete düşeceğine, çaresiz durumlarda kalacağına, hayatı içinde sürekli bir eşitlik ve denge olacağına rivayet eder.

Rüyada metro durağı görmek güzel gelişmeler yaşayacağına, maddi sorun yaşamayacağı için hayatını refah içinde sürdüreceğine, can sıkıntısının geçeceğine, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına işaret eder.

Rüyada metro istasyonunda beklemek sıhhat ve huzur bulacağına, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine alamet eder.

Rüyada metroda olmak çekilen yükün hafifleyeceğine, kazancın artacağına, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine ve bunların sonuçlarının kişinin tüm özel hayatına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, alacağı sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada metroyu kaçırmak dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına, iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına, karşısına hayırlı kimselerin ve işlerin çıkacağına delalet eder.

Rüyada metro bileti almak ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine, bazı iş birlikleri yapacağına, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine, maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, rüya sahibinin fakirleşeceğine işarettir.

Rüyada metro kullanmak bir sebeple çok büyük parasal sıkıntının kucağına, işlerinin hafifleyeceğine, maddi imkanlarının çoğalacağına, ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına delalettir.

Rüyada metro kazası görmek en yüksek makamlara oturacağına, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments