Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada metro istasyonu görmek

Rüyada metro istasyonu görmek

Rüyada metro istasyonu görmek zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, huzur getirecek birinin çıkacağına, içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına, bundan sonrası için de tükenmeyecek bir bolluğa ve zenginliğe ulaşarak yaşamının sonuna kadar güzel yaşayacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, elinde bulunan ve kendisini çok daha zor durumlarda idare etmesi için sakladığı bir miktar parayı yeni işi için harcayacağına, adaletin geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada metro istasyonu gördüyseniz:

  • Bazı durum veya ilişkiler daha fazla anlayışlı olmayı, daha fazla sevgiyi veya daha akıcı diyaloğu hak ediyor olabilir.

Rüyada metro istasyonunda beklemek işlerinin düşeceğine, rahatının ve huzurunun bozulacağına, hayallerine kavuşmaları için gereken şeylerin sağlanacağına, yapılan bir evlilikten pişman olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada metro istasyonu görmek bir sebeple etrafındaki bazı insanlardan ağır eleştiriler alacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, aile hayatında çeşitli tartışmalar ve zor durumlar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada tren ve istasyon görmek yardıma muhtaç olan insanlara yardım edeceğine, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine, kendisine moral verecek ve yüzünün gülmesini sağlayacak güzel olaylar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada istasyonda beklemek hayat içerisinde en zor anlarda bir çıkış yolu bulacağına, mesleğinde uzmanlaşacağına, onlarla çok iyi vakit geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada istasyon görmek sahip olduklarının kıymetini bileceğine, maddi ve manevi olarak zararlar edileceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına delalet eder.

Rüyada tren istasyonunda tren beklemek hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına ve sürprizlerin arka arkaya geleceğine, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına delalet eder.

Rüyada tren istasyonunda beklemek kendini çaresiz, yapayalnız ve kötü hissedeceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına, verdiği sözlerde durmayan insanlara ve kefil olunan biri yüzünden borçlu duruma düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada tramvay istasyonu görmek sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine, daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments