Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oğlunun kör olduğunu görmek

Rüyada oğlunun kör olduğunu görmek

Rüyada oğlunun kör olduğunu görmek kendi bildiğini okuyacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, rahatsızlık yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine ve bir sebepten ötürü bir miktar ceza ödemek zorunda kalınacağına, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, maddi ve manevi olarak zarar edileceğine ve uzun zaman sonra ilk kez kötü haber alınacağına, deyim yerindeyse paranın pul olacağına delalettir.

Rüyada oğlunun kör olduğunu gördüyseniz:

  • Normal koşullar altında uyumlu çalıştığınız veya rahat geçindiğiniz bir iş arkadaşınız ya da herhangi bir tanıdığınız korkunç hareketleriyle sizi şaşırtabilir.

Rüyada oğlunun kör olduğunu görmek sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, iş dünyasında üne kavuşulacağına, yetki ve söz sahibi olacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine, dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, geçmişi unutup geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada oğlunu kör görmek üzüntü duyduğu birçok konuda istemeden de olsa zor zamanlar yaşanmasına sebep olacağına, ahiret inancını boşlayarak, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine tabir olunur.

Rüyada babasını kör görmek herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, şansının kendisinden yana olacağına ve kısmetlerinin hiç kesilmeyeceğine, kusurların ve günahların telafi edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kardeşinin kör olduğunu görmek şansının döneceğine, kısmetinin açılacağına, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, eğer bu rüyayı gören kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine, büyük bir işe kavuşacağına işarettir.

Rüyada tek gözü kör insan görmek çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, kişinin eski yaşantısına dönerek yeniden mutlu günlerin keyfini sürmeye başlayacağına, zor ve sorunlu dönemler geçirileceğine delalettir.

Rüyada eşinin gözlerinin kör olduğunu görmek sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine, kederini, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına yorulmaktadır.

Rüyada kör fare görmek mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine, rakiplerini yeneceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, büyük başarılar kazanılacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine alamet eder.

Rüyada gözü kör olmak örnek insan olacağına, daha bir sevileceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments