Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kör köpek görmek

Rüyada kör köpek görmek

Rüyada kör köpek görmek sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine, yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine, büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, uzun bir zaman boyunca tedavi göreceğine, kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, hayallerinin peşinden gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada kör köpek gördüyseniz:

  • Aşırı sinirli olabilirsiniz.

Rüyada kör köpek görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına, en kötü koşulda bile mücadeleyi, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada gözü kör köpek görmek eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, saygın biri haline geleceğine, şansının ve bahtının açık olacağına delalettir.

Rüyada tek gözü kör köpek görmek sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine, kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, maddi anlamda güçleneceğine, çok büyük ses getireceğine alamet eder.

Rüyada kör dilenci görmek çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine, günahlarına tövbe edeceğine, kapanmış şansının ve kısmetinin açılacağına delalettir.

Rüyada kör olduğunu görmek daha fazla gelire kavuşacağına, ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına rivayet eder.

Rüyada babayı kör görmek aile bireyleri arasındaki sorunların çözüm bulacağına, bir sağlık sorunuyla karşı karşıya kalınacağına, dine ve Allah’a yakınlaşacağına, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine inanılır.

Rüyada bir yakınının kör olduğunu görmek aynı karşılığı alamayacağına, kendi işine sahip olacağına, zor bir duruma düşüleceğine ve yapılan hatalar yüzünden eldeki fırsatların kaçırılacağına delalettir.

Rüyada sevdiğini kör görmek çevresinde sözü geçen, saygın biri olacağına, düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, hayallerin ve duaların kabul, günahların da affolacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments