Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada torununu yıkamak

Rüyada torununu yıkamak

Rüyada torununu yıkamak en kutsal ve en yoğun duyguları yaşayacağına, bir sebeple çok büyük zarar edileceğine, maddi konularda hiç sıkıntı duymadan yoluna devam edip, neşeli bir hayat süreceğine, başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine, bahtının ve geleceğinin açık olacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine ve içinde olacağı durumdan çok memnun olacağına, yeteneklerinin ve deneyimlerinin dışında bir işe girmek zorunda kalacağına, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada torununu yıkamak gördüyseniz:

  • Gereğinden fazla iyimser ya da gereğinden fazla kötümser düşünüyor olabilirsiniz.

Rüyada torun yıkamak bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına alamet eder.

Rüyada torununu yıkamak malını ve canını riske edeceğine, hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, zor zamanların geride kalacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine inanılır.

Rüyada torununun ağladığını görmek işlerinde çok büyük ilerleme sağlayacağına, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine, elinin bollaşacağına, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada torun dövmek güzel bir hayata sahip olunacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına, mutluluğu ve huzuru tatmayı nasip edeceğine tabir olunur.

Rüyada torunu kaybetmek sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine işaret eder.

Rüyada torununu hasta görmek gittiği yolda muvaffak olacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, daha sonra yaşadığı bazı şeylerden ötürü pişman olacağına ve gittiği yoldan döneceğine, itibar kazanacağına işarettir.

Rüyada torununun hasta olduğunu görmek neşeleneceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına delalettir.

Rüyada olmamış torun görmek yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, kendisine olan güveninin artacağına, rüya sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments