Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada torun dövmek

Rüyada torun dövmek

Rüyada torun dövmek borçları varsa ödeyeceğine, moral bulacağına, hastalığını yenmeyi başaracağına, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine, kem gözlerden ve nazardan korunacağına, yeni bir araba satın alınacağına, bir sebeple bu kişinin çok sıkıntı çekeceğine, durgunlaşacağına, kendi kabuğuna çekileceğine, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, iş hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına rivayet eder.

Rüyada torun dövmek gördüyseniz:

  • Olmadığınız bir kişi gibi davranıyor olabilirsiniz.

Rüyada torun dövmek sevgililer arasında yaşanan tartışmaların çözüm bulacağına, her şeyin durağan şekilde süreceğine, kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada torununu dövmek yorulacağına ve neredeyse mağlubiyetle burun buruna geleceğine, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına, keyfinin ve neşesinin artacağına delalettir.

Rüyada torununu sevmek her arzunun kişiyi mutlu edecek şekilde gerçek olacağına, yaşayacağınız sıkıntıları kolay atlatacağınıza, ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, dertlerin biteceğine tabir olunur.

Rüyada torun kaybetmek problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine, ağız tadı ile yaşanacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine delalettir.

Rüyada torununu öldüğünü görmek hayırlı bir kısmet çıkacağına, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına rivayet eder.

Rüyada torununu gelinlikle görmek zengin ise elindeki parayı değerli yatırımlara nakledeceğine, iş ortamında bir tartışma yaşanacağına, trend olan bir markanın başına geçileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına işarettir.

Rüyada dede torunu görmek kardeşler arasında yaşanan tartışmaların aile büyükleri tarafından bitirileceğine, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına, ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, bu yüzden yeni bir yola başvurulacağına inanılır.

Rüyada erkek torunun olduğunu görmek rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, kişinin alım gücünün yükseleceğine, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments