Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada torunu kaybetmek

Rüyada torunu kaybetmek

Rüyada torunu kaybetmek hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına ve elindekilerinin de gideceğine, iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, çeşitli tartışmalar yaşanacağına, sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına, moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine, rahat ve huzurlu olunacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, kişinin isteklerine nail olacağına, sıkıntıların azalacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada torunu kaybetmek gördüyseniz:

  • Bazı planlarınız gözünüzün önünde geçersiz kalabilir.

Rüyada torunumu kaybetmek uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, helal rızık yiyeceğine, ticaretinin ilerleyeceğine, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada torununu kaybetmek işlerinin günden güne bozulacağına, yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada torun kaybetmek şansının da döneceğine, daha sonra kendisi için çok uygun olduğunu düşündüğü bir karar vereceğine, ticaretinin açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada torunu kaybetmek iyi günler yaşayacağına, çevresinde yaşanacak güzellikleri fark ederek, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine, sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, gönül işlerinden yana hayır bulacağına işaret eder.

Rüyada torununun düştüğünü görmek hayatına ve kendisine önemli güzellikler katacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, fiziksel olarak da, ruhsal olarak da yenilenerek, önemli kararlar alınacağına yorulur.

Rüyada erkek torun sevmek herhangi bir zarara uğranmayacağına, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine, bütün borçlarını rahatça ödeyeceğine ve aile hayatında da iş hayatında da çok mutlu olacağına, yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına ve çok huzurlu, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine delalettir.

Rüyada torununu hasta görmek keyfin ve ağız tadının kaçacağına, gözyaşı döküleceğine, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada torununu dövmek kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments