Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada torununun hasta olduğunu görmek

Rüyada torununun hasta olduğunu görmek

Rüyada torununun hasta olduğunu görmek kırgınlıklar yaşanacağına, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına ve uzun zamandan beri görmediği arkadaşları ile bir düğün ya da doğumgünü gibi bir sebepten ötürü bir araya geleceğine, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, her zaman hakkına sahip çıkacağına, iyilikseverliği ile herkes tarafından çok sevileceğine, başarının garantileneceğine, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına delalettir.

Rüyada torununun hasta olduğunu gördüyseniz:

  • Çok fazla önemsemediğiniz iş veya planlara, daha fazla ilgi göstermeniz ya da dikkat etmeniz durumunda çok önemli noktalara taşınabilirler.

Rüyada torununu hasta görmek yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine, sevinç ve mutluluğa, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine delalettir.

Rüyada torununun hasta olduğunu görmek kendisini iyi hissetmesine vesile olacak çarelere ve çözümlere kavuşacağına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada erkek torunu görmek elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, sayılacağına delalet etmektedir.

Rüyada torun öpmek keyifli hale geleceğine, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada yeni doğmuş torun görmek kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına ve borçlarını ödeyeceğine, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine, emeklerinin yarıda kalacağına tabir olunur.

Rüyada torun kaybolduğunu görmek borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, Allah’ın izni ile her zaman başarılı ve bol rızklı olacağına, istediği gibi bir geleceğe sahip olacağına delalet eder.

Rüyada torununun kaçırıldığını görmek eşi ve çocukları ile mutluluğunun da daim olacağına, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, huzurlu, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına delalet eder.

Rüyada başbakanın torununu görmek hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, hayat içerisinde yepyeni bir sayfa açılacağına, rızkın da ömür boyu süreceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Gülnur

Rüyamda erkek torununu kötü bir hastalığı yakalanmış doktorlar çare yok bekleyin yüzünde siyah lekeler çıkıyor çok ağlıyorum kucağımda hiç bırakmadan bal bal balim seviyorum annes çöp atıyor kucağımda uyuyor uyanıyor kimseye gitmiyor gülüyor ağlıyor çok bende kızıma bu bir sınav rabbim bilir