Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada olmamış torun görmek

Rüyada olmamış torun görmek

Rüyada olmamış torun görmek keyifleneceğine ve neşeli olacağına, maddi zorluklara rağmen yine de hak yolundan ayrılmadan, şükrederek yaşayacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine, olumsuzlukların da kişiye sonuç olarak iyi şekilde döneceğine, kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına, çok büyük azim göstererek kendi işini kuracağına yorulur.

Rüyada olmamış torun gördüyseniz:

  • Karışık bir durumun çözümünde strateji kurmaya ihtiyacınız olabilir.

Rüyada torununu sevmek başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına, sorunların biteceğine, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına, yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine tabir olunur.

Rüyada torununu emzirmek mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine, gönül yaralarının iyileşeceği, sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına inanılır.

Rüyada erkek torun sevmek bunun da hayatı için büyük neşe kaynağı olacağına, yeni bir çevre edinileceğine, çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına işarettir.

Rüyada erkek torunu görmek daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, zor zamanlar geçirileceğine, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, bu sayede bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine işaret eder.

Rüyada doğmamış torun görmek çektiği yokluğun unutulacağına, problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada torununun ağladığını görmek kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına inanılır.

Rüyada torununun kaçırıldığını görmek prensiplerinden asla taviz vermeden dimdik ayakta kalıp, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, bunalacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada torununun hasta olduğunu görmek kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments