Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada torununu hasta görmek

Rüyada torununu hasta görmek

Rüyada torununu hasta görmek iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına, çok zor günler geçireceğine, üzüleceğine ve yıpranacağına, çalışıyorsa terfi alacağına, bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine delalettir.

Rüyada torununu hasta gördüyseniz:

  • Detayları kaçırmamanız durumunda kazançlı durumlar ortaya çıkabilir.

Rüyada torununun hasta olduğunu görmek yaşam telaşı ve para kazanma zorunluluğu nedeniyle gözünün de başka kimseleri görmeyeceğine, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine ve bu sayede sorunlarını ortadan kaldıracağına, rüya sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına alamet etmektedir.

Rüyada torununu hasta görmek kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine, kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine, maddi gücünün her geçen gün artacağına delalettir.

Rüyada kendi torununu görmek iyileşeceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, gücünü, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine, bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına rivayet eder.

Rüyada dede torunu görmek rüya sahibinin eğlenceli günler geçireceğine, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına takdir ve sevgi göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada erkek torun sevmek çalışmalarının karşılığını alacağına, üzüntülerin son bulacağına, mutluluğu, başarıyı, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına yorulur.

Rüyada torunumu görmek ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, moral bulacağına, kendini çok iyi hissedeceğine, büyük bir karamsarlığa kapılacağına inanılır.

Rüyada torununu sevmek işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına, ona özlemle sarılacağına, hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine ve planlayacağına yorulur.

Rüyada erkek torunun olduğunu görmek yeni bir hayata ve yeni bir işe sahip olunacağına, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına, hayırlı bir kısmet ile çok güzel bir evliliğe adım atacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments