Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada torun yıkamak

Rüyada torun yıkamak

Rüyada torun yıkamak çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, huzurunun eski haline döneceğine, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, oturmuş karakteri ve anlayışa sahip olmasıyla aile hayatını kolaylaştıracağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına rivayet eder.

Rüyada torun yıkamak gördüyseniz:

  • Yeni bir tanışma olacak.

Rüyada torun yıkamak başarı elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahata ereceğine, özlemlerini bitireceğine ve kesilmeyecek bir kazancı olacağına delalet eder.

Rüyada torununu yıkamak kırgınların ve küskünlerin barışacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine, ters giden bazı durumların düzeltileceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine inanılır.

Rüyada torununu gelinlikle görmek girilen işlerden büyük zarar edileceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada dede torunu görmek yaşam standartlarını yükselteceğine ve maddi imkânlarını arttıracağına, kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, iyi geçineceğine ve hep afiyette kalacağına inanılır.

Rüyada dayımın torununu görmek çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına, hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, yaşam kolaylığı içine gireceğine tabir olunur.

Rüyada yeni doğan torun görmek şansın yaver gideceğine, ters giden durumların düzeleceğine, maddi konuların ferahlığa çıkacağına, insanları günah işlemeye teşvik edeceğine ve hayırlı işler yerine kötü şeyler yapacağına delalet eder.

Rüyada torun kaybolduğunu görmek kısa süre içinde işlerinin açılacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına ve sabırlı bir şekilde yaptığı zor bir işte zarar edeceğine, neşeleneceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına inanılır.

Rüyada başbakanın torununu görmek sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine, icat yapacağına, sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments