Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada torununun ağladığını görmek

Rüyada torununun ağladığını görmek

Rüyada torununun ağladığını görmek huzur bulacağına, zora girmiş bir işin düze çıkacağına, hayallere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine, zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına, hastalıkların biteceğine, insanların takdirini kazanacağına işaret eder.

Rüyada torununun ağladığını gördüyseniz:

  • Doğrulara odaklanıp, olumlu değişikliklerden bahsetmeniz ise, iyi bir görünüm oluşturmanıza yardım edebilir.

Rüyada torununun ağladığını görmek tartışma yaşayacağına, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine, kendisini bir süre iş, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına, yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine işaret eder.

Rüyada doğmamış torun görmek istediği herşeye kavuşacağına, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, her geçen gün daha ünlü olunacağına delalet eder.

Rüyada erkek torununun olduğunu görmek yalan ve riyayla dolu bir hayata, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, ailesini veya sevdiği kimseleri de bu düşüncesiz davranışı nedeni ile çok zor bir durumda bırakacağına, yatırımlarının kendisine kar getireceğine işaret eder.

Rüyada torununun kaçırıldığını görmek dönüşünde iş anlamında da yeni girişimlerde bulunacağına, kurtuluşa ereceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına delalettir.

Rüyada torun sevmek kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine ve büyük bir mutluluk ve sevinç yaşayacağına, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına tabir olunur.

Rüyada dede torunu görmek kimse ile tartışmayacağına, sağlık durumunun yakın bir zaman içinde bozulacağına, bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada dayımın torununu görmek esenlik, rahatlık ve ferahlık bulacağına, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine tabir olunur.

Rüyada torununu kaybolduğunu görmek sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve kurduğu hayallerin bir bir yıkılacağına, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, aile büyüklerinin takdirinin kazanılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments