Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinin başkasının elini tuttuğunu görmek

Rüyada sevdiğinin başkasının elini tuttuğunu görmek

Rüyada sevdiğinin başkasının elini tuttuğunu görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, yaptığı planların ve projelerin kendisine hayır getirmeyeceğine, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğinin başkasının elini tuttuğunu gördüyseniz:

  • Biraz düşünme fırsatı bulabilirseniz ilişkilerinizde yolunda gitmeyen noktayı bulup işleri yoluna koyabilirsiniz.

Rüyada sevdiğin erkeğin elini tuttuğunu görmek geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına, zorlukların biteceğine, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, çekilen çilelerin sona ereceğine, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına yorulur.

Rüyada sevdiğinin elini tuttuğunu görmek çalışmaları ile takdir toplayacağına, alkış alacağına ve itibar göreceğine, sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiği insanın elini tuttuğunu görmek işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, büyük adımlar atılacağına, kısmetlerinin bollaşacağına, ticaretinin ilerleyeceğine, işlerin büyük kazanç sağlayacağına, ters giden işlerin düzeleceğine delalettir.

Rüyada sevdiği kişinin elini tuttuğunu görmek bir anda yükseleceğine, hastalıklarını yeneceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına işarettir.

Rüyada sevdiğinin başkasının elini tuttuğunu görmek kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına ve hayatının bir anda değişeceğine, galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine ve rüyayı gören kişinin bunu tecrübe edeceği bir olay yaşayarak, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına yorulur.

Rüyada sevdiğin birinin elini tuttuğunu görmek sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine, endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına rivayet eder.

Rüyada elinde yılan tuttuğunu görmek durumları düzeltmeye çalıştıkça iyice içine batacağına, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına ve çok uzun sürmeyecek bir işten yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına alamet eder.

Rüyada babasının elini tuttuğunu görmek sıkıntıların azalacağına, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine, kendisini kötü hissettiren duygu, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, moral bozukluğu yaşanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments