Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin erkeğin elini tuttuğunu görmek

Rüyada sevdiğin erkeğin elini tuttuğunu görmek

Rüyada sevdiğin erkeğin elini tuttuğunu görmek kırgınlıkların biteceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına, kariyer planı konusunda çok olumlu adımlar atılacağına, huzurunun yerinde olacağına, aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, bir uzmana başvurulacağına, günah işlemeyi terk edeceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine, çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, büyük bir adım atılacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğin erkeğin elini tuttuğunu gördüyseniz:

  • Size yardım etmek isteyen kişiler olabilir.

Rüyada sevdiğin erkeğin elini tuttuğunu görmek özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, güleceğine, seçkin bir eleman haline geleceğine, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişinin elini tuttuğunu görmek uzun zamandır ertelediği çeşitli planlarını yapılacaklar listesinin üst sıralarına taşıyacağına, kötü alışkanlıklardan birine tekrar başlanacağına, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğinin elini tuttuğunu görmek sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada sevdiğin birinin elini tuttuğunu görmek hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine buna rağmen geldiği yeri unutmayacağına, yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, hayatının kolay ve güzel geçeceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiği insanın elini tuttuğunu görmek rüya sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, işlerin her geçen gün daha da büyüyeceğine ve aile bireylerinin de bu başarılardan yararlanacağına, arzu ve isteklerine de hasret bırakacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğinin başkasının elini tuttuğunu görmek kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına, ailesinin de koyacağı sermaye ile kendi iş yerini açacağına, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına inanılır.

Rüyada bir erkeğin elini tuttuğunu görmek ileride çok zengin biri olacağına, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına, iş hayatında çok kazançlı bir işe girileceğine yorulur.

Rüyada erkek arkadaşının elini tuttuğunu görmek üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments