Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının elini tuttuğunu görmek

Rüyada arkadaşının elini tuttuğunu görmek

Rüyada arkadaşının elini tuttuğunu görmek eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, malının ve parasının da artacağına, sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, maddi olanaklarının artacağına, maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine, uzaktan gelen çok büyük ve sevindirici bir haberden dolayı mutluluk gözyaşları döküleceğine, ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, rüya sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına, çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşının elini tuttuğunu gördüyseniz:

  • Hissettikleriniz ya da yapmak istediğiniz değişiklikler konusunda net olmazsanız problem çıkabilir.

Rüyada arkadaşının elini tuttuğunu görmek gücünün, kudretinin yerine geleceğine, sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine, iyi yürekli, kendisine güvenilebilecek dosta inanılır.

Rüyada erkek arkadaşının elini tuttuğunu görmek eline geçen kazançla çok iyi işlere gireceğine, ihanete uğrayacağına, ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada bir arkadaşının elini tuttuğunu görmek emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, fakirliğinin biteceğine, mal ve varlık sahibi olacağına inanılır.

Rüyada sevdiği insanın elini tuttuğunu görmek böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine inanılır.

Rüyada yılanı elinde tuttuğunu görmek geniş rızık elde edeceğine, sevdikleri ile bir arada olacağına, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğinin elini tuttuğunu görmek sorunların çalışmaları baltalamayacağına, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine ve daha fazla maddi olanak sahibi olacağına işarettir.

Rüyada elinde yılan tuttuğunu görmek kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine, işbirliği içinde olacağına, geçim derdi ve telaşı içine düşeceğine delalet eder.

Rüyada birinin elini tutmaya çalışmak maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine ve akrabasının sırtından çok büyük bir yük alacağına, elde edeceği zaferler ve üstün başarılarla adından söz ettirmeyi ve şöhreti yakalamayı başaracağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, çok sağlıklı olunacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments