Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babasının elini öpmek

Rüyada babasının elini öpmek

Rüyada babasının elini öpmek elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, kafasına takmasını gerektirecek hiçbir önemli sorununun ve altından kalkamayacağı kadar büyük bir borcunun olmayacağına, dileklerinin gerçekleşeceğine, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, büyük bir kazanca sahip olacağına, bu sayede büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, akılda kalan ne varsa hayata geçirileceğine, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına, hastalıklarının düzeleceğine yorulmaktadır.

Rüyada babasının elini öpmek gördüyseniz:

  • Yapılması gereken işlerimiz veya altından kalkılmakta zorlanılabilecek sorumluluklarımız var.

Rüyada ölen babasının elini öpmek kişilerle arasının fena şekilde açılacağına, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş olan babanın elini öpmek hayallerinin ve emeklerinin boşa gitmeyeceğine, helal ve bol rızka kavuşacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada ölmüş babasının elini öpmek tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, onlardan ayrı kaldığı zamanlarda çektiği acıların da unutulacağına, iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada anne ve babanın elini öpmek yaşanan ayrılıkların biteceğine, iyi insan olmaktan vazgeçileceğine ve atılan bazı adımlardan ötürü kurulan bazı hayallerden vazgeçilmek zorunda kalınacağına, çeşitli avantajlar elde edileceğine, güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına yorulur.

Rüyada babasının el öpmek ancak rüya sahibinin bunu göstereceği sabır sayesinde bertaraf edeceğine, uzun yıllar boyunca hayal ettiği ve insanların sahip olmak istediği bir hayaline kavuşacağına, rızkın daim ve hayırlı olacağına işaret eder.

Rüyada babasının elini öpmek çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, keyfin bozulacağına delalettir.

Rüyada anne babanın elini öpmek onuruna ve şerefine leke süreceğine, işlerinin bozulacağına ve hayatının ters yönde ilerleyeceğine, dikkat çekeceğine delalettir.

Rüyada ölmüş babamın elini öpmek önceden planlanmış proje veya yolculukların iptal olabileceğine, kendine olan güvenini yitireceğine, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına, rüyayı gören bir kadın ise hizmetkar edineceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments