Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş olan babanın elini öpmek

Rüyada ölmüş olan babanın elini öpmek

Rüyada ölmüş olan babanın elini öpmek kötü yönde hareket edeceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine ve çok hayırlı bir evlada sahip olacağına, elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine, yaşama olan inancını tazeleyeceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine işaret eder.

Rüyada ölmüş olan babanın elini öpmek gördüyseniz:

  • Bitiremeyeceğiniz işlerle ilgilenebilirsiniz.

Rüyada ölen babanın elini öpmek hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine ve çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarını ve sorunlarını yakın bir zamanda atlatacağına, şansın ve istikbalin açık olduğuna işaret etmektedir.

Rüyada baba el öpmek yakın zamanda hayır, nimet ve berekete ereceğine, kinin ve düşmanlığın giderileceğine, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına ve büyük bir çalışmaya girerek çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevgilinin babasının elini öpmek sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, kendisini seven bir arkadaşının ön ayak olması ile koşulları daha iyi olan bir iş sahibi olacağına, hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, iyi şeyler yaşayacağına, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada ölmüş anne babanın elini öpmek işten ve güçten el etek çekileceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada anne ve babanın elini öpmek yüz güldürecek sonuçlara ulaşılacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine alamet eder.

Rüyada babasının el öpmek alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına, büyük bir kazanç elde edeceğine, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına, yorucu geçen bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada babanın el öpmek rızkının ve kısmetinin yolda olduğuna, yakın bir zamanda rüya sahibini bulacağına, yaşlı bir kimsenin böyle bir rüya görmesi ise eceli ile vefat edeceğine, çalışmalarının yarıda kalacağına işarettir.

Rüyada baba eli öpmek hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine, geçmişte yaşanan acıların unutulacağı tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments