Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş babasının elini öpmek

Rüyada ölmüş babasının elini öpmek

Rüyada ölmüş babasının elini öpmek işindeki ününün de tabiri caizse alıp yürüyeceğine, karşısına kalbini çarptıracak, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına, hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, günlerinin güzelleşeceğine, sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına, göğüs germek zorunda kalınacağına, yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına, alafranga tuvalete küçük tuvaletini yaptığını görmesi, mal kaybına uğrayacağına delalet eder.

Rüyada ölmüş babasının elini öpmek gördüyseniz:

  • Hayatınızı güzelleştirmek istiyorsanız sınır tanımamalısınız.

Rüyada ölü babanın elini öpmek yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, hem de hayat standartlarının yükseleceğine, rızkının, malının, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine tabir olunur.

Rüyada ölmüş baba eli öpmek sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, büyük bir karar verileceğine işaret etmektedir.

Rüyada babasının elini öpmek dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına alamet etmektedir.

Rüyada baba el öpmek alınteri dökülerek rızık elde edileceğine, mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine, insanlar tarafından daha çok sevileceğine, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölen babasının elini öpmek maddi sıkıntı çekenlerin feraha çıkacağına, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına delalet eder.

Rüyada ölmüş anne ve babanın elini öpmek gösterilecek sabır ve azimle kazanılan paranın bazı sorunlar yüzünden kısa süre içinde harcanacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına rivayet eder.

Rüyada anne babanın elini öpmek bir sebeple çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, maddi anlamda gücünün hep yerinde kalacağına, yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş anne babanın elini öpmek kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine, nifak sokanların cezalandırılacağına, büyük bir mutluluk ve sevinç dolu bir haber alacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments