Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş babamın elini öpmek

Rüyada ölmüş babamın elini öpmek

Rüyada ölmüş babamın elini öpmek kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına ve kısa süreli bir sorun yaşanacağına ancak daha sonra durumun daha iyiye gideceğine, sorun yaşasalar da her sıkıntının hane içinde kalacağına, zarar getirecek alışkanlıklardan uzak durulacağına, hastalığının düzeleceğine, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına ve hakkaniyetli bir paylaşım içine girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş babamın elini öpmek gördüyseniz:

  • Gelirinizde artış olabilir.

Rüyada babasının el öpmek eğitimle ilgili olarak büyük adımlar atılacağına ve sorunlu işlerle uğraşan kişilere çok yardım edileceğine, hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına, dertlerinin biteceğine, evde de, sosyal hayatında da mutlu olacağına delalet eder.

Rüyada babasının elini öpmek çok büyük miktarda para elde edeceğine, rüyayı gören kişinin, ferahlığa çıkacağına, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına işarettir.

Rüyada anne babanın elini öpmek yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına,sorunların üstüste geleceğine, her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına rivayet eder.

Rüyada anne baba eli öpmek müjdeli olaylar yaşayacağına, stresini ve yorgunluğunu atacağına, psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, rahata kavuşacağına, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine yorulur.

Rüyada ölmüş babanın elini öpmek sağlık sorunlarının son bulacağına, yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına, gireceği işlerde başarı elde edeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına delalettir.

Rüyada babanın elini öpmek yaşamının daha güzel hale geleceğine, rahat edeceğine, kimseye haksızlık etmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş babasının elini öpmek son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, dertlerin son bulacağına, pürüzlü durumları halletmek için aile üyelerini ikna etmek isteyeceğine, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada vefat etmiş babanın elini öpmek işlerinde başarılı olacağına, sorumluluklarından da asla kaçmayacağına, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments