Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babasının el öpmek

Rüyada babasının el öpmek

Rüyada babasının el öpmek beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, kendisinin ve ailesinin geleceğine, çok büyük kazanç elde edileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına, mallarının artacağına, ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine, başına uğursuzluklar geleceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine yorulur.

Rüyada babasının el öpmek gördüyseniz:

  • Olayları anlamaya çalışmalısınız.

Rüyada babanın el öpmek verilen sözlerin yerine getirilmesi sırasında hiç hesapta olmayan problemlerle karşılaşılacağına, uğrayacağı zarar nedeni ile elindekilerinin de değersizleşeceğine, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine delalet eder.

Rüyada anne ve babanın elini öpmek büyük mutluluk duyulacağına, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına, girdiği her işte büyük adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada baba eli öpmek dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına, mutluluktan havalara uçacağına ve çok güzel günler göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada anne ve babasının elini öpmek olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, yeni işlerin geleceğine işarettir.

Rüyada ölmüş babasının elini öpmek ilişkilerin noktalanacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine ve hiçbir zaman işsizlik gibi kötü bir sorunu olmayacağına, zorlukların ve kavgaların biteceğine tabir olunur.

Rüyada babanın elini öpmek zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, kendi geleceğine, dost olduğu düşünülen bir kişiden ihanet görüleceğine tabir olunur.

Rüyada ölmüş anne ve babanın elini öpmek çekilen yükün hafifleyeceğine, kazancın artacağına, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına, çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına inanılır.

Rüyada ölmüş babanın elini öpmek kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine, elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, bu projelerden birinin başına kendisinin getirileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments