Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölen babasının elini öpmek

Rüyada ölen babasının elini öpmek

Rüyada ölen babasının elini öpmek maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, kazancın gittikçe artacağına, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına, iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, sağlıklıysa ömrünün hep sağlıklı olacağına, geçim sorunuyla karşılaşacağına, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölen babasının elini öpmek gördüyseniz:

  • Herkes sizin kadar hızlı olmayabilir.

Rüyada ölmüş anne babanın elini öpmek üç kuruş maaşa kıt kanaat yaşamak zorunda kalacağına, maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, sorunların yeni sorunlar doğuracağına, kazandığı moral sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgilinin babasının elini öpmek aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine, ferahlığa çıkılacağına ve hastalıktan kurtuluşa erileceğine delalettir.

Rüyada babanın el öpmek aile içinde büyük bir huzur ve mutluluk duyulacağına, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına, tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına işarettir.

Rüyada anne babanın elini öpmek geleceği için doğru ve isabetli adımlar atacağına, uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, malının da hiç olacağına inanılır.

Rüyada anne ve babasının elini öpmek kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına, karşısına hayırlı kapıların açılacağına bu sayede kurtuluşunun da kesin olarak gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada anne baba eli öpmek her yönden mutlu ve başarılı olmaya, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine, hiçbir sıkıntısının uzun sürmeyeceğine delalettir.

Rüyada ölmüş olan babanın elini öpmek işlerinin açılacağına ve kazancının da istediği oranda artış göstereceğine, zor zamanların geride kalacağına, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına delalettir.

Rüyada babanın elini öpmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına, işlerin canlanacağına, mesleğini ihmal etmeden, her türlü eğitici konferansa, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments