Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babasının elinde silah görmek

Rüyada babasının elinde silah görmek

Rüyada babasının elinde silah görmek aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, zorlukların, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine, maddi gücünün artmasıyla beraber kudret sahibi olacağına, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, iflas edeceğine, ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına, büyüyeceğine, aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada babasının elinde silah gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerin koşullarını iyileştirmek için çabalayabilirsiniz.

Rüyada babanın elinde silah görmek yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine, kısmetsizlik yaşanmayacağına, zengin olunmasa da kimseye el açmadan, güçten düşmeden, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada babasının elinde silah görmek huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, zor günlerin biteceğine, elindekileri de kaptıracağına rivayet eder.

Rüyada babasının silahla vurulduğunu görmek kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına ve birlikte mutlu ve huzurlu bir hayat sürmek için ne gerekiyorsa yerine getireceğine, sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve rüya sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına işarettir.

Rüyada baba tarafından silahla vurulmak kötü günlerin bir daha yaşanmayacağına, işlerinin bozulacağına, o zaman bile sağlık sorunları ve huzursuzluklar yaşamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada babası tarafından silahla vurulmak sorunlarından arınacağına, hasret kaldığı güzel günlere, huzura kavuşabilmek için mücadelesine devam edeceğine ve bu önemli süreçte etrafında her zaman güvendiği, sevdiği insanların olacağına, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada ölmüş babadan silah almak her gün bir önceki günden daha çok iş yapılacağına, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına,sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine yorulur.

Rüyada babanın silahla vurulduğunu görmek o kişiyle münakaşaya düşeceğine ve karşı karşıya kalacağı olaylar yaşayacağına, sayılacağına, günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada babadan silah almak mubah olmayan yollara sapacağına, bereketin eksileceğine, rekabet edebilme gücünün artacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments