Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babanın elinde silah görmek

Rüyada babanın elinde silah görmek

Rüyada babanın elinde silah görmek sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, uzun süredir görülmeyen bir akrabadan haber alınacağına, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına ve haydan gelenin yine huya gideceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulması için artık ona göz kulak olacağına yorulur.

Rüyada babanın elinde silah gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki insanlardan etkilenebilir onların sizi yönlendirmesine izin verebilirsiniz.Bu durum yeteri kadar iyi bir değerlendirme yapamazsanız size zarar verebilir.

Rüyada babanın elinde silah görmek doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, yeni bir işte yüksek bir makama sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada babasının elinde silah görmek iyi bir kariyer edineceğine bu sayede herkes tarafından takdir edilen ve çok konuşulan kişi olmayı başaracağına, kariyerinde atılım yapacağına bu sayede hedeflerine ulaşacağına ve hayallerini gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına inanılır.

Rüyada babadan silah almak insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine, kısmetlerinin ve şansının artacağına, adının lekelemek için kurulmuş kumpaslardan kendini temize çıkaracağına delalet eder.

Rüyada ölmüş babadan silah almak sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına, donatacağına, kısa vadede olmasa bile uzun vadede büyük maddi kazanç sağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada babanın silahla vurulduğunu görmek yeni ve daha büyük hedeflere göz dikileceğine, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına, yaşadığı zorlukların son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada babasının silahla vurulduğunu görmek insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, çok para kazanılacağına, uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine, yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına işarettir.

Rüyada baba tarafından silahla vurulmak hasret kaldığı güzel günlere, huzura kavuşabilmek için mücadelesine devam edeceğine ve bu önemli süreçte etrafında her zaman güvendiği, sevdiği insanların olacağına, her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada babası tarafından silahla vurulmak kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, dertlerin biteceğine, içine kapanacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments