Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş babadan silah almak

Rüyada ölmüş babadan silah almak

Rüyada ölmüş babadan silah almak hayatında hiç tatmadığı bazı duyguları tadacağına, şansının yaver gideceğine ve Allah’ın lütuflarına erişme şansına nail olacağına, sahip olduğu zenginliğe bir de manevi zenginliği ekleyeceğine, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, işinde büyük başarı elde edeceğine, çok büyük bir malvarlığına sahip olacağına, çok büyük kazançlar getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş babadan silah almak gördüyseniz:

  • Bazı konularda elinize geçen bilgiler veya sizi bilgilendiren kişiler endişelenmenize neden olabilir.

Rüyada babadan silah almak kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine, ruhunun şifa bulacağına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına işarettir.

Rüyada baba tarafından silahla vurulmak zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, çok zor durumlara düşeceğine, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına inanılır.

Rüyada babanın elinde silah görmek iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, pek çok kişinin hayatını kurtaracağına ve sayısız hayır işleyeceğine, ticaret ehli kimse haline gelerek daha profesyonel olacağı işler yapacağına delalet eder.

Rüyada babanın silahla vurulduğunu görmek huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına, çocuk sahibi olunacağına alamet eder.

Rüyada babasının silahla vurulduğunu görmek uzun yıllar boyunca rüya sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine alamet eder.

Rüyada babasının elinde silah görmek ona sımsıkı sarılıp, bir daha ölene kadar bırakmayacağına, çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine ve tartışmaların arasında kalınacağına, aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada babası tarafından silahla vurulmak ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, rüyayı gören kadınsa sıkıntılı bir döneme girileceğine, sorunların çabucak atlatılacağına tabir olunur.

Rüyada ölmüş babadan silah almak kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments