Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babadan silah almak

Rüyada babadan silah almak

Rüyada babadan silah almak darlık içine düşeceğine ve zor günler yaşayacağına, iş ve mekan değiştireceğine, canın ve malının da her zaman güvende olacağına, sorunların kısa zamanda temizleneceğine, ferah bir haneye sahip olunacağına, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, ayrı kaldıklarına kavuşacağına, işlerin ve düzenin bozulacağına, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına işaret etmektedir.

Rüyada babadan silah almak gördüyseniz:

  • Bazı konularda hayal kırıklıklarınız olabilir.

Rüyada babasının elinde silah görmek sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine, hayırlı kazançlar elde edeceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada babadan silah almak çıkılan bir yoldan geri dönüleceğine, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada babanın elinde silah görmek yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, eş, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına, yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına yorulur.

Rüyada babasının silahla vurulduğunu görmek kişisel gelişimi için çok yönlü araştırmalar yapıp, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına, Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine rivayet eder.

Rüyada baba tarafından silahla vurulmak aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, malının artacağına rivayet eder.

Rüyada babası tarafından silahla vurulmak işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, dedikoduyu çıkaran kişiler ile tüm irtibatını keseceğine ve bu kişiler ile uğraşmayıp bütün ilgisini işine vererek çok büyük başarılar kazanacağına, çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine tabir olunur.

Rüyada babanın silahla vurulduğunu görmek harcamalarında aşırıya gitmesi halinde borçlanabileceğine, yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, hastalıkların uzak duracağına, işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş babadan silah almak sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına ve büyük bir hastalık yüzünden kendisini uzun bir süre kötü hissedeceğine, aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine ve mutlu olunacağına, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments