Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada topuktan vurulmak

Rüyada topuktan vurulmak

Rüyada topuktan vurulmak hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine, sorunlarının son bulacağına, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine, başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, hayallerine kavuşacağına, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, işlerinde berekete kavuşacağına işarettir.

Rüyada topuktan vurulmak gördüyseniz:

  • Belli konularda seçim yapmak istiyorsanız zamana ihtiyacınız var.

Rüyada topuğundan silahla vurulmak sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, işinin gücünün rast gideceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına, var olan hastalıklarının şifa bulacağına inanılır.

Rüyada topuğundan iğne vurulmak herkesi kendisine hayran bırakacak işlere imza atacağına, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, kısa bir süre sonra da beklediği büyük başarıyı elde ederek alnının akıyla işlerin üstesinden geleceğine işarettir.

Rüyada topuğundan vurulduğunu görmek üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, eğlenceli ve güzel günlere kavuşacağına, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına inanılır.

Rüyada topuktan vurulmak insanlar arasında yüceleceğine, zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, dertlerin biteceğine, hayatın kişinin yüzüne güleceğine işaret eder.

Rüyada topuktan iğne vurulmak elinden geliyorsa ona borç vereceğine, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine, bir sebeple çok büyük zarar edileceğine alamet eder.

Rüyada beyaz yüksek topuklu ayakkabı giymek kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, aynı hataları tekrarlamamak için tüm hayatını baştan sonra yeniden inşa edeceğine, insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine inanılır.

Rüyada sarı topuklu ayakkabı giymek sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, ruhsal korkularından da arınacağına, içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, bu yüzden büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine alamet etmektedir.

Rüyada topuklu beyaz ayakkabı giymek hayalkırıklıklarının giderileceğine, manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına, çok kıskanacağı bir kişi olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments