Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada topuğundan vurulduğunu görmek

Rüyada topuğundan vurulduğunu görmek

Rüyada topuğundan vurulduğunu görmek sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, bunun itibarının sarsılmasına neden olacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına, istenmeyen bir işte çalışmak zorunda kalınacağına, çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine, maddi konuları fazlaca önemsemesi yüzünden, her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada topuğundan vurulduğunu gördüyseniz:

  • Yerine getirilmesi zor ya da yüklü bedeller ödetebilecek sözler veriyor olabilirsiniz.

Rüyada topuktan vurulmak tüm sorunlarının biteceğine, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına, şansın çalışmaya başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada topuktan iğne vurulmak sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına, karanlık ve kötü günlerin yakında olduğuna, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına delalet eder.

Rüyada topuğundan silahla vurulmak çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına ve ailevi sorunların da biteceğine, eline geçen kazançları çok hayırlı ve güzel işler için harcayacağına, masa başı bir işe gireceğine, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına delalet eder.

Rüyada topuğundan iğne vurulmak yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına, kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada topuğundan vurulduğunu görmek tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, zarara gireceğine, kazançlı bir işin başına geçirileceğine ve parasal sıkıntıların ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada siyah topuklu çizme görmek kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, rüya sahibinin de çok mutlu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada topuklu ayakkabı vermek uzak bir yerden gelecek iş teklifinin kabul edileceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, içine kapanacağına, insan içine çıkmak istemeyeceğine inanılır.

Rüyada dolgu topuk ayakkabı görmek ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments