Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada topuğundan iğne vurulmak

Rüyada topuğundan iğne vurulmak

Rüyada topuğundan iğne vurulmak hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, moralsiz ve düşünceli olacağına, Allah’ın izni ile rahata ereceğine, malvarlığının çok daha artacağına, yaşadığı kötü olaylardan ötürü uğradığı zararları ortadan kalkacağına, daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine, başarılarının devamlı olacağına, rahata kavuşacağına inanılır.

Rüyada topuğundan iğne vurulmak gördüyseniz:

  • Sizden tamamen farklı fikirlere sahip kişilere tahammül etmeniz gerekebilir.

Rüyada topuğundan iğne vurulmak işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, çözüm için her denemede daha fazla düğümleneceğine, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada topuktan iğne vurulmak aşkının da kalıcı olacağına, çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada topuktan iğne çıkarmak can sıkıcı durumlarla karşılaşılacağına, bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada topuktan iğne olmak beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine ve yaptığı akılcı planlar sayesinde maddi sorunlarla karşılaşmayacağına, eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, mutlu olacağına, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine delalet eder.

Rüyada topuğuna iğne battığını görmek uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına ve daha sonara bu kişileri cezalarını çekmeleri için kolluk kuvvetlerine vereceğine, maddi açıdan çok kazanç elde edeceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada topuktan vurulmak hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına alamet eder.

Rüyada topuğundan vurulduğunu görmek uzun bir hayat yaşayacağına, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına işarettir.

Rüyada topuğundan silahla vurulmak iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, muradına ereceğine, gönül hoşluğu yaşayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments