Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada topuktan iğne vurulmak

Rüyada topuktan iğne vurulmak

Rüyada topuktan iğne vurulmak mesleğinde uzmanlaşacağına, sevdiği kişiden de ayrılacağına, parasal olarak da dara düşmeden, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına, böylece hem kendisini birçok parçaya bölünmekten kurtaracağına, yapmaya çalıştığı şeyler hatalı adımlar atacağına, rüya sahibinin elinin darlaşacağına, maddi sıkıntılarından kurtulacağına, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine ve ortaya konan çalışmaların göz önüne alınmayacağına delalettir.

Rüyada topuktan iğne vurulmak gördüyseniz:

  • Tartışmaktan kaçının.

Rüyada topuğundan iğne vurulmak bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, kendisini çekemeyen insanları yenilgiye uğratacağına, aile hayatındaki muhabbetin artacağına,  hastalıkların iyileşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada topuktan iğne vurulmak aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, yenileceğine, şifa bulacağına delalettir.

Rüyada topuktan iğne olmak aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, kısmetinin açılacağına, dertlerinin biteceğine, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına rivayet eder.

Rüyada topuğuna iğne battığını görmek uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine, ilerleyeceğine, çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına delalet eder.

Rüyada topuktan iğne çıkarmak kendisine olan güvenini tazeleyeceğine, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine ve yaptığı iş ile anılır olacağına, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine alamet eder.

Rüyada topuğundan vurulduğunu görmek ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, çok zarar göreceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine inanılır.

Rüyada topuğundan silahla vurulmak çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, psikolojik olarak toparlanacağına, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına işaret eder.

Rüyada topuktan vurulmak para sıkıntısı çekeceğine, çabalarının boşa çıkacağına, yeni işlere atılacağına, verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments