Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi topuklu ayakkabı giydiğini görmek

Rüyada mavi topuklu ayakkabı giydiğini görmek

Rüyada mavi topuklu ayakkabı giydiğini görmek muradına ereceğine, gönül hoşluğu yaşayacağına, kendisini çok iyi hissedeceğine, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatının ve aile hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, huzurlu günlerin yakında olduğuna ve huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına işaret eder.

Rüyada mavi topuklu ayakkabı giydiğini gördüyseniz:

  • Aynı anda yirmi sekiz yerde birden olmaya çalışmanın yarardan çok zararı olabilir.

Rüyada mavi topuklu ayakkabı giymek bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada mavi topuklu ayakkabı giydiğini görmek kişinin karşısına pozitif etkiler yaratacak fırsatlar çıkacağına, sevilen kişilere bazı sürprizler yapılacağına, ilerleyeceğine, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada mavi topuklu ayakkabı almak hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine, hiç ummadığınız bir acı ile karşılacağınıza, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına delalettir.

Rüyada mavi topuklu ayakkabı görmek sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, bu iş sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına alamet eder.

Rüyada topuklu mavi ayakkabı görmek çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine, yaşlı bir kimsenin böyle bir rüya görmesi ise eceli ile vefat edeceğine, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşının topuklu ayakkabı giydiğini görmek kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada ince topuklu ayakkabı giymek kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, ancak sıkıntıların bir türlü sona ermeyeceğine, başarılarının artacağına işarettir.

Rüyada bir erkeğin topuklu ayakkabı giydiğini görmek başarılı olacağına, ticaret ehli kimse olacağına, aile hayatındaki uyumun ve huzurun da artacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments