Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi topuklu ayakkabı almak

Rüyada mavi topuklu ayakkabı almak

Rüyada mavi topuklu ayakkabı almak kişinin bugüne değin halledemediği devletle ilgili bir sorunda bu kimseden destek alınacağına, yüzlerinin gülmesini sağlayacağına, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına ve hem kendisini hem ana babasını üzecek bir duruma düşeceğine, yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, beklenmedik kapıların açılmasına, çok zor zamanlar geçireceğine, bu durumlardan kurtulmak ve bu sıkıntıları çözmek için yeni yollar arayacağına, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine yorulur.

Rüyada mavi topuklu ayakkabı almak gördüyseniz:

  • Anlayışlı olmanız önemli bir ilişkinizin dengede kalmasını sağlayabilir.

Rüyada topuklu mavi ayakkabı görmek gelecekte de istediklerine kolayca erişebileceğine, duaların Allah katında karşılığını bulacağına, bekar kişiler için, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine yorulmaktadır.

Rüyada mavi topuklu ayakkabı almak sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, gündemi iyi olan bir ülkeye de bolluk olacağına, eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine inanılır.

Rüyada mavi topuklu ayakkabı görmek üzüntülerin biteceğine, yalan söyleyeceğine, iş hayatının tamamen bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada mavi topuklu ayakkabı giymek rüya sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, yeni denemelerde bulunacağına, kendini depresif, gergin, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine alamet eder.

Rüyada mavi topuklu ayakkabı giydiğini görmek eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, sıkıntı ve zahmet çekileceğine, zorlukların baş göstereceğine, dertlerin artacağına inanılır.

Rüyada kırmızı siyah topuklu ayakkabı görmek içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına, herkesin bu işten ötürü çok büyük bir şaşkınlık yaşayacağına, işlerin sarpa saracağına delalet etmektedir.

Rüyada topuklu ayakkabı vermek yaşadığı sorunların en azından büyük bir kısmından kurtulmasına yardımcı olacağına ve çok büyük bir ferahlama hissedeceğine, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine, bazen de rahat geçeceğine işarettir.

Rüyada uzun topuklu ayakkabı giymek bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına, içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına ve çok mutlu olup kendisine geleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments