Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada topuklu ayakkabı görmek

Rüyada topuklu ayakkabı görmek

Rüyada topuklu ayakkabı görmek elini attığı işlerde yüksek moral ve enerjisi sayesinde her daim başarılı olacağına, tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine, çok başarılı işlere adım atacağına, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, elini attığı işleri yakın zaman içinde çok hayırlı bir şekilde ileri götüreceğine, kendi başına sorunların üstesinden gelmeye çalışacağına tabir olunur.

Rüyada topuklu ayakkabı gördüyseniz:

  • Bazı kişileri zayıf noktalarından yakalama eğiliminde olabilirsiniz.

Rüyada pembe topuklu ayakkabı giydiğini görmek yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede rüya sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, umutlarını kaybedeceğine, sevdiği kişilerle hayal ettiği bir işi gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sarı topuklu ayakkabı görmek sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine işaret eder.

Rüyada pembe topuklu ayakkabı görmek yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada topuklu ayakkabı hediye etmek kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, borçların kısa sürede ödeneceğine, hayatını çok güzel ve rahat bir şekilde sürdürmesine vesile olacak ve sevdikleri ile mutlu olmasını sağlayacak işlere gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada topuklu siyah ayakkabı giymek gayrimenkul işine girileceğine, yaşlı bir kimsenin böyle bir rüya görmesi ise eceli ile vefat edeceğine, planlarının istediği şekilde işleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kırık ayakkabı topuğu görmek kendisine isabet edecek üzüntülü bir duruma, kendini tutamayıp şeytana uyacağına, kişininsessiz, sakin, durgun, evden işe, işten eve bir hayat yaşayacağına yorulur.

Rüyada rengarenk topuklu ayakkabı görmek büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, hem mal ve para kaybedeceğine hem de yüzünü yere eğdirecek işlere bulaşacağına, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına işarettir.

Rüyada topuklu kadın ayakkabısı görmek evli ise çocuk sahibi olmak için acele etmeyeceğine, daha fazla dünya malı sahibi olacağına, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments