Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi topuklu ayakkabı görmek

Rüyada mavi topuklu ayakkabı görmek

Rüyada mavi topuklu ayakkabı görmek yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine, bunun sonuçlara ve kişinin elde edeceği galibiyetlere de negatif şekilde yansıyacağına, başını ağrıtan ve kendisini üzen olayları atacağı doğru adımlar ve vereceği hayırlı kararlar sayesinde yakın bir zaman içinde çözeceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine ve kırgınlık yaşanacağına, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına yorulur.

Rüyada mavi topuklu ayakkabı gördüyseniz:

  • Beklenmedik durumlarla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada mavi topuklu ayakkabı almak kişinin hacetlerinin gerçekleşmesine, bir lokma ekmek bulmakta dahi zorlanacağına, kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine ve çok mutlu olacağına delalet eder.

Rüyada mavi topuklu ayakkabı giydiğini görmek daha başarılı ve kazançlı olacağına inandığına ve bunun da kendisine gerçek bir başarı getireceğine, güvensizlik duymaya, sıkılacağı bir haber almaya delalet etmektedir.

Rüyada topuklu mavi ayakkabı görmek rahatının kaçacağına, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına, katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine böylece hayata ve insanlara karşı daha ılımlı, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mavi topuklu ayakkabı görmek çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına, bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mavi topuklu ayakkabı giymek sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine yorulur.

Rüyada siyah yüksek topuklu ayakkabı görmek helal rızıklara kavuşulacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına, maddi açıdan büyük zarara uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada topuklu siyah ayakkabı giymek mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına işaret eder.

Rüyada topuklu ayakkabı vermek sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments