Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada topuklu ayakkabı giydiğini görmek

Rüyada topuklu ayakkabı giydiğini görmek

Rüyada topuklu ayakkabı giydiğini görmek zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine ve eline geçen parada da artışlar yaşanacağına, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, bir sebeple çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, yükünün azalacağına, güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada topuklu ayakkabı giydiğini gördüyseniz:

  • Sizden farklı düşünen kişilerle biraraya gelmenizi ya da bazı şeyleri farklı ele almanızı sağlayacak aktivitelerde bulunmalısınız.

Rüyada birinin topuklu ayakkabı giydiğini görmek yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine ve en doğru olanı bu sayede bulacağına, hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine, bazı sıkıntılar ve sorunlar yüzünden daha önce yarım bırakmak zorunda kaldığı çalışmaları tamamına erdireceğine işaret etmektedir.

Rüyada topuklu kırmızı ayakkabı giymek sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, şansın ve kısmetin açık olacağına, her geçen gün başarıların artacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada topuklu beyaz ayakkabı giymek sağlığının, rahatının, neşesinin, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine yorulur.

Rüyada beyaz topuklu ayakkabı giymek destekleyeceğine ve onun için güç olacağına, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, yolculuğa ve bununla erişilecek hayra inanılır.

Rüyada yüksek topuklu ayakkabı giymek etrafındaki insanların çok büyük saygısını ve güvenini kazanacağına, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine, sorunlu bir şekilde başlayan işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına delalettir.

Rüyada arkadaşının topuklu ayakkabı giydiğini görmek onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine ve kolay yaşamak için gerekli olan tüm koşullara sahip olacağına, merdiven atlayacağına, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine, itibar kaybedeceğine ve dışlanmasına neden olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayakkabı topuklu giymek yakın zamanda yapılan bu işlerin meyvelerinin toplanacağına, yeni siparişler alacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine, etrafına güzel insanların dolacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil topuklu ayakkabı giymek artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine, hasta ise iyileşeceğine, sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments