Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada topuklu ayakkabıyla koşmak

Rüyada topuklu ayakkabıyla koşmak

Rüyada topuklu ayakkabıyla koşmak kendini bunu başaracağına, işlerinin bu sayede açılacağına böylece borca düşmüş bir ahbaba yardım edeceğine, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına, maddi kaynakların daha etkin bir şekilde kullanılacağına, kazancının tükenmeyeceğine, malını ve parasını sağlama alacağına, şansının yaver gitmesiyle birlikte bir anda yeniden atılıma geçerek kendini toparlayacağına, herkesi doğru yola çağıracağına ve dünya hayatı ile ilgili herşeyden vazgeçeceğine delalettir.

Rüyada topuklu ayakkabıyla koşmak gördüyseniz:

  • Tepkisel tavırlar size zarar verebilir.

Rüyada topuklu ayakkabıyla koşmak tedbirsiz davranışların sonucunun depresif bir ruh haline varacağına, çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, eğitim hayat ile ilgili olarak bazı adımlar atılacağına delalettir.

Rüyada topuklu mavi ayakkabı görmek elindekileri kaybedeceğine, yokluk içine düşeceğine, rızkında ve malından olacağına, yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, haksızlığa uğrayacağına işarettir.

Rüyada beyaz topuklu ayakkabı almak bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine, kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil topuklu ayakkabı görmek herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına yorulur.

Rüyada topuklu ayakkabıyla yürüdüğünü görmek çok üst mevkilere terfi ederek büyük bir güç sağlayacağına, maddi açıdan iş hayatında zarar getirecek bir konu ile ilgili olarak çok temkinli adımlar atılacağına, ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına delalet etmektedir.

Rüyada topuklu beyaz ayakkabı görmek sevdiği ve güvendiği insanlardan destek alamayacağına, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına, yükünün hafifleyeceğine, içinin rahatlayacağına yorulur.

Rüyada sarı topuklu ayakkabı görmek yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, yüzünün de güleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin topuklu ayakkabı giydiğini görmek rekabet edebilme gücünün artacağına, maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments