Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada topuklu ayakkabıyla yürüdüğünü görmek

Rüyada topuklu ayakkabıyla yürüdüğünü görmek

Rüyada topuklu ayakkabıyla yürüdüğünü görmek hasret çekenlerin kavuşacağına, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına, sıkıntılarını üzerinden atacağına, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine, belki yeni bir eve sahip olunacağına, yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, karşısına çıkan kötü niyetli kimselerin tuzaklarına düşmeyeceği gibi, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına alamet eder.

Rüyada topuklu ayakkabıyla yürüdüğünü gördüyseniz:

  • Tuhaf teklif, öneri veya davetler söz konusu olabilir.

Rüyada topuklu ayakkabıyla yürüdüğünü görmek güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına işaret eder.

Rüyada topuklu ayakkabı hediye almak karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine, üzüleceğine ve ağlayacağına, hayal ettiği şeylere kavuşacağına delalettir.

Rüyada topuklu ayakkabı vermek çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, rüyayı gören kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayakkabı topuklu giymek fırsatların istenmeden harcanacağına, sıkıntıların ve stresin son bulacağına, yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine, maddi varlığının çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada ince topuklu ayakkabı görmek iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına, yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada uzun topuklu ayakkabı giymek yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, sevindirici şeyler duymaya, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına inanılır.

Rüyada büyük topuklu ayakkabı görmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına ve tüm barışma çabalarına rağmen bu kişi ile aranın bir türlü düzeltilemeyeceğine, bunun kendisi için büyük şans olacağına, bu kişinin hayatına dâhil olması sayesinde artık tüm işlerinin daha rahat hallolacağına, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada sivri topuklu ayakkabı görmek hasta iseniz yakın zamanda şifa bulacağınıza, emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments