Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı topuklu ayakkabı görmek

Rüyada sarı topuklu ayakkabı görmek

Rüyada sarı topuklu ayakkabı görmek o kişiyle güzel günler geçireceğine, çok büyük ve hayırlı işlerde çok büyük sevaplar kazanacağına, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına delalettir.

Rüyada sarı topuklu ayakkabı gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konuların işinizle ilgili başlıklarda sorun teşkil etmesine izin vermemelisiniz.

Rüyada sarı topuklu ayakkabı görmek korkulan bir şeyin başa geleceğine, büyük sorunların yaşanacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına inanılır.

Rüyada sarı topuklu ayakkabı giymek tövbe edip İslami kurallara uygun bir hayat sahibi olacağına, huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüksek topuklu ayakkabı giymek bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına ve üstesinden gelemeyeceği sorumlulukların altına girmeyeceğine, hayatıyla ilgili kararlar almadan önce muhakkak ailesine danışacağına, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine işaret eder.

Rüyada lacivert topuklu ayakkabı görmek rahatının, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına, giderileceğine rivayet eder.

Rüyada siyah topuklu ayakkabı görmek tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, haneye bolluk ve bereket dolacağına, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına delalet eder.

Rüyada ince topuklu ayakkabı görmek aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına işarettir.

Rüyada mavi topuklu ayakkabı giydiğini görmek hayatının kolay ve güzel geçeceğine, işlerinin hemen hallolacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, geleceğinin mutlulukla dolacağına delalet etmektedir.

Rüyada topuklu ayakkabı giyen erkek görmek zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağı bazı zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments