Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil topuklu ayakkabı görmek

Rüyada yeşil topuklu ayakkabı görmek

Rüyada yeşil topuklu ayakkabı görmek yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine, zor zamanların biteceğine, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına, elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına deyim yerindeyse gün yüzü göreceğine, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına, kalabalık ortamlarda nazara uğramaya, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına delalettir.

Rüyada yeşil topuklu ayakkabı gördüyseniz:

  • Olayları olumlu açılarından ele alırsanız herşeyde kazançlı çıkabilirsiniz.

Rüyada yeşil topuklu ayakkabı giymek kötü günlerin izlerini silmeyi başaracağına, iyilik yaptığı insanlardan kötülük göreceğine, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil topuklu ayakkabı görmek muradına ereceğine, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına, endişelerin sona ereceğine, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüksek topuk ayakkabı giymek mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, adının ülke dışında yayılacağına, attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine ve sevdikleri ile huzur içinde yaşayacağına, geleceğine delalet eder.

Rüyada ince topuklu ayakkabı giymek başarısının artacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine, kafasındaki sorunları çözeceğine rivayet eder.

Rüyada topuklu ayakkabıyla yürüdüğünü görmek muradın yerine geleceğine, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, büyük paralar kazanılacağına, bu sayede iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayakkabının topuğuna basmak rakiplerini alt edeceğine, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayakkabı topuğu görmek çalışarak alnının teri ile helal para kazanacağına, işsizlerin iş sahibi olacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine, kendisi için faydalı şeyler yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada topuklu ayakkabı denediğini görmek ortaya bazı küçük sorunların çıkacağına, bundan sonrası için de tükenmeyecek bir bolluğa ve zenginliğe ulaşarak yaşamının sonuna kadar güzel yaşayacağına, zor zamanlar yaşanacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments