Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada topuklu ayakkabı bakmak

Rüyada topuklu ayakkabı bakmak

Rüyada topuklu ayakkabı bakmak her gün şükrü eda ederek yaşayacağına, laf taşıyan biri yüzünden çekilecek üzüntüye, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, böylece daha büyük adımlar atılacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, huzurunun ve neşesinin bozulacağına, iş hayatı içinde yeni bir sayfa açılacağına, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada topuklu ayakkabı bakmak gördüyseniz:

  • Aile veya evle ilgili askıda kalmış sorunların bir an önce ele alınması gerekiyor.

Rüyada topuklu ayakkabı bakmak ailesinin yüzünü kara çıkartmadan, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına, onunla güzel bir ilişki kuracağına, kazancın arttırılacağına işarettir.

Rüyada uzun topuklu ayakkabı giymek barış için adım atacağına, çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine rivayet eder.

Rüyada yüksek topuk ayakkabı giymek kendisinden çıkarı olan ve maddi olarak kişiyi kullanmak isteyen biriyle tartışma yaşayacağına, çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına ve sıra dışı bir hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeni topuklu ayakkabı görmek sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, kısmetsizlik ve şanssızlıkla geçen zamanlarının da artık geride kalacağına, Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına delalet eder.

Rüyada lacivert topuklu ayakkabı görmek sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, endişelerin sona ereceğine, şansının kendisinden yana gideceğine inanılır.

Rüyada çok yüksek topuklu ayakkabı görmek iş hayatında rakipleri çok şaşırtacak hamleler yapılacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına işaret eder.

Rüyada başkasının topuklu ayakkabı giydiğini görmek olayın fazla büyümeden ve alevlenmeden tatlıya bağlanacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, başarıya giden yolların açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada topuklu ayakkabı aramak büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına ve yaşanabilecek büyük sorunları ortaya çıkmadan yokedeceğine, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, kötülüklerden uzak olacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments