Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzun topuklu ayakkabı giymek

Rüyada uzun topuklu ayakkabı giymek

Rüyada uzun topuklu ayakkabı giymek kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, büyük maddi kazanç elde edileceğine, zarar edeceği bir durumdayken sorunun ortadan kalkacağına, zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine ve gün geçtikçe daha çok mutlu olacağına, çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde çok daha iyi kazançlar elde edeceğine, hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine, rızkının genişleyeceğine, bankadaki hesabının kabaracağına işarettir.

Rüyada uzun topuklu ayakkabı giymek gördüyseniz:

  • Diğerlerinin yanlışlarından çıkartılacak dersler olabilir.

Rüyada uzun topuklu ayakkabı giymek kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına, içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine, borçlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada uzun topuklu ayakkabı görmek yeni projeler için kaynak elde edeceğine, zenginliğe sahip olacağına, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına, istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeni topuklu ayakkabı giymek sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına, geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının topuklu ayakkabı giydiğini görmek onları hayatından bir daha asla yüzlerini görmemek ve seslerinin duymamak üzere çıkartacağına, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, çok zor durumlara düşeceklerine, aile hayatlarını bozulacağına rivayet eder.

Rüyada kırmızı topuklu ayakkabı giydiğini görmek yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına ve sevilen ve saygı duyulan kişilerden kalleşlik ve ihanet görüleceğine, sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, üzüntünden sağlığından olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine delalettir.

Rüyada sarı topuklu ayakkabı giymek karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, eski bir davanın tekrar açılacağına, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin topuklu ayakkabı giydiğini görmek İş hayatınızda başarıdan başarıya koşacağınıza, bekar ise evleneceği kimse ile tanışacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına rivayet eder.

Rüyada topuklu ayakkabı giydiğini görmek büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, aklının vatanında kalacağı için kendini tam olarak işine veremeyeceğine bu nedenle de başarısız olacağına, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments