Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada topuklu ayakkabı aramak

Rüyada topuklu ayakkabı aramak

Rüyada topuklu ayakkabı aramak sürpriz gelişmeler yaşayacağına, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine, bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, bu işle birlikte hayatında çok büyük zenginliğe kavuşacağı bir döneme gireceğine, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına, pişman olacağı şeyler yapacağına, başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine, daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, sıkıntıların, dertlerin, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada topuklu ayakkabı aramak gördüyseniz:

  • Sizi gerçek anlamda destekleyen gizli bir hayranınızın farkına varabilirsiniz.

Rüyada siyah topuklu ayakkabı aramak uzun bir zamandan beri iş ile ilgili yapılmaya çalışılan iş anlaşmalarının Allah’ın izni ile yapılacağına, kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına işaret eder.

Rüyada topuklu ayakkabı aramak emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, hayır duaları alacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada lacivert topuklu ayakkabı görmek çok zor ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, böylece rüyayı gören kişinin, sorunlarından kurtulacağına, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına alamet eder.

Rüyada yüksek topuklu ayakkabı giymek yaşadığı sürece insanlığa hizmet etmek için her türlü fırsatı değerlendireceğine, işinin gücünün rast gideceğine, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına, iş hayatında çok büyük başarılara imza atacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayakkabı topuklu giymek çok sıkıntı çekeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, işlerinin sekteye uğramasından ötürü maddi ve manevi olarak zarar edeceğine, onun tarafından haksızlığa ya da iftiraya uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada ayakkabının topuğuna basmak uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına, mutluluktan havalara uçacağına ve çok güzel günler göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada topuklu ayakkabı vermek tam anlamıyla çok büyük bir rahata erileceğine ve çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine işaret eder.

Rüyada turuncu topuklu ayakkabı giymek hidayete ereceğine, maddi gücünün artacağına, yaptığı işlerin de içine sineceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments