Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada turuncu topuklu ayakkabı giymek

Rüyada turuncu topuklu ayakkabı giymek

Rüyada turuncu topuklu ayakkabı giymek parasını ve işini kaybedeceğine, kazancın günden güne artacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına, yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına, çok sağlıklı ve sıhhatli biri olunacağına, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, o işin tüm risklerini göze alacağına rivayet eder.

Rüyada turuncu topuklu ayakkabı giymek gördüyseniz:

  • Bir olasılık olarak da başka bir kadınla ciddi seviyede kavga durumun girebilirsiniz.

Rüyada turuncu topuklu ayakkabı giymek düşlediği evliliğin gecikeceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına, çok büyük sorunlar yaşayabileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada turuncu topuklu ayakkabı görmek gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, kazancın katbekat arttırılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine alamet eder.

Rüyada sarı topuklu ayakkabı giymek maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, rahat edeceğine, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına işaret eder.

Rüyada bir erkeğin topuklu ayakkabı giydiğini görmek günü birlik tatillere çıkacağına, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına delalet eder.

Rüyada birinin topuklu ayakkabı giydiğini görmek uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine, eğitim hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine, şansın önünün kesileceğine çalışmaların kötüleneceğine ve kısmete mani olunacağına delalet eder.

Rüyada başkasının topuklu ayakkabı giydiğini görmek işlerin düzeleceğine, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına, illet bir hastalığa yakalanmayacağına ve melanete denk gelmeyeceğine, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada uzun topuklu ayakkabı giymek refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, en kutsal ve en yoğun duyguları yaşayacağına, işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine rivayet eder.

Rüyada arkadaşının topuklu ayakkabı giydiğini görmek düzenin kurulacağına, başarının garantileneceğine, malının üstüne mal ekleyeceğine, herşeyin neredeyse hayal ettiklerine çok yakın olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments