Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayakkabının topuğuna basmak

Rüyada ayakkabının topuğuna basmak

Rüyada ayakkabının topuğuna basmak atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, bu yüzden insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, bu sayede gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, en karanlık zamanında elinden tutacağına, işlerinin çok iyi olacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, çok uzun zamandan beri hayali kurulan bazı şeylere ulaşılacağına, iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına inanılır.

Rüyada ayakkabının topuğuna basmak gördüyseniz:

  • Kutlama yapılması gereken şeyler söz konusu olabilir.

Rüyada ayakkabının topuğuna basmak çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına delalettir.

Rüyada yüksek topuklu ayakkabı giymek üzüntülerini bir kenara bırakıp kendisini işine ve sevdiği kişilere yardım etmeye vereceğine, kazancı bol işlerle uğraşıp, hayırlı işler yapacağına, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına işarettir.

Rüyada tahta topuklu ayakkabı görmek eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, markasını duyuracağına tabir olunur.

Rüyada yüksek topuklu ayakkabı görmek maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, yeni şeyler deneneceğine, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, işlerin rayından çıkacağına delalet eder.

Rüyada taşlı topuklu ayakkabı görmek çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, maddi zarara uğrayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına ve uzun yıllardan beri kurduğu hayallerin yakın bir zamanda gerçekleşeceğine alamet eder.

Rüyada ayakkabı topuğu yaptırmak çok zor günler geçireceğine, ayrı kaldıklarına kavuşacağına, rüyayı gören kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına inanılır.

Rüyada topuklu kadın ayakkabısı görmek iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine ve çok para kazanacağına, hayatının güzelleşeceğine, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına işarettir.

Rüyada siyah topuklu ayakkabı görmek olmayı hedeflediği makama da oturacağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına, zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments