Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah topuklu ayakkabı aramak

Rüyada siyah topuklu ayakkabı aramak

Rüyada siyah topuklu ayakkabı aramak karlı işler yapacağına, büyük zararlara uğrayacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, mutluluğa ve neşeye, yeni şeyler deneneceğine, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine, görülen erkeklik organının küçük olmasın ise, borcunun çok olacağına, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine ve çok büyük üzüntüler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah topuklu ayakkabı aramak gördüyseniz:

  • Olup biten şeyleri anlamakta zorlanabilir veya şaşırtıcı olayları izlemek zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada siyah topuklu ayakkabı aramak birlikte çok büyük bir çalışma ya da bir proje ortaya konulacağına, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına rivayet eder.

Rüyada topuklu ayakkabı aramak ticaretinin genişleyeceğine, iyi insan olmaktan vazgeçileceğine ve atılan bazı adımlardan ötürü kurulan bazı hayallerden vazgeçilmek zorunda kalınacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine rivayet eder.

Rüyada siyah topuklu ayakkabı almak kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına, yaşayacağınız olumsuz gelişmeler nedeni ile neşenizin kaçacağına ve moralinizin bozulacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeni siyah topuklu ayakkabı görmek eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, keyfinin ve sağlığının da yerine geleceğine, müjdeli haberle geleceğine ve sürpriz güzellikler olacağına delalettir.

Rüyada topuklu siyah ayakkabı giymek çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına, iş hayatındaki bu güzel gelişmelerin aile hayatına da yansıyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah yüksek topuklu ayakkabı giymek zor durumların tatlıya bağlanacağına, çaresizliğinin büyüyeceğine, onurlu ve dürüst yolundan, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine yorulur.

Rüyada siyah yüksek topuklu ayakkabı görmek maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, ummadığınız bir yerden elinize mal geleceğine, elinde avucunda olanı yitireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı siyah topuklu ayakkabı görmek uzun zamandan beri işe yaramadığı ve kullanılmadığı düşünülen bir eşyanın elden çıkarılacağına, dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments