Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada topuklu ayakkabı vermek

Rüyada topuklu ayakkabı vermek

Rüyada topuklu ayakkabı vermek kızgınlıkların geçeceğine, maddi sıkıntıların biteceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, işlerinin düzene gireceğine, hayal edilen işe sahip olmak için çok çalışılacağına, insanları günah işlemeye teşvik edeceğine, birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe girmeye, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına işarettir.

Rüyada topuklu ayakkabı vermek gördüyseniz:

  • Aldığınız kadar vermeniz gerektiğini unutmazsanız, yeni fırsatlarla karşılaşabilir veya istediğiniz sonuçları elde edebilirsiniz.

Rüyada yüksek topuk ayakkabı görmek hayırlı gelişmeler yaşanacağına, kişinin maddi zarara uğrayacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine ve parada ve malda büyük miktarda artış yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada topuklu beyaz ayakkabı giymek inandığı ve uğruna büyük sermayeler koyduğu işlerin de kendisine hayal kırıklığı yaşatmayacağına, kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine yorulur.

Rüyada uzun topuklu ayakkabı giymek önemli bir şahsiyet olacağına, büyük sorunlar yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada mor topuklu ayakkabı görmek ortaya konulacak çalışmalar ve gerçekleştirilecek projeler sayesinde çok iyi paralar kazanılacağına, bahtın açık olmasına, maddi gücünün artacağına işaret eder.

Rüyada mavi topuklu ayakkabı giydiğini görmek yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, helal lokma yiyen rüya sahibinin rızkının da sürekli artacağına, çok donanımlı ve deneyimli olunmasına rağmen işlerin istenildiği gibi gitmeyeceğine, rüya sahibinin, iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada turuncu topuklu ayakkabı giymek işlerinin ve düzeninin bozulacağına, küçük mutlulukların ve sevinçlerin yoğun olarak yaşanacağına, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına delalettir.

Rüyada kahverengi topuklu ayakkabı giymek sahip olacağı yaşanılır hayat sayesinde geçmişte çektiği tüm çileleri, yoklukları ve hastalıkları unutacağına, bunun için her gün şükredeceğine, aralarındaki bağlılığın ve sevginin daha da artacağına inanılır.

Rüyada ayakkabı topuğunun kırıldığını görmek hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına ve elindekilerinin de gideceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments