Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bıçakla boğazı kesmek

Rüyada bıçakla boğazı kesmek

Rüyada bıçakla boğazı kesmek makamının sarsılmayacağına, rüya sahibi çalıştıkça kendisine cömert davranacağına, nazar eden insanların haddini bildireceğine, atılan adımlar sayesinde işlerin büyük kazançlar sağlayacağına, geçim derdine düşeceğine ve kötü şeyler yaşayacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada bıçakla boğazı kesmek gördüyseniz:

  • Oldukça değişik çevrelere girmeniz olasıdır.

Rüyada bıçakla boğaz kesmek bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine, çevresindeki bazı kişilerin adını lekelemeye çalışacaklarına ve yine bu kişilerin kendisi hakkında onur ve gurur kırıcı laflar edeceğine, çok büyük ve değerli işlere imza atacağına işarettir.

Rüyada bıçakla boğazı kesmek bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine, mali olarak çok güçlü hale geleceğine, malını ve parasını sağlama alacağına alamet etmektedir.

Rüyada bıçakla boğazını kesmek yeni iş teklifleri alacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin boğazını bıçakla kesmek onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına inanılır.

Rüyada boğazdan bıçaklanmak zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni bir eve taşınılacağına, dünya mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, endişelerin sona ereceğine inanılır.

Rüyada bıçakla boğazının kesildiğini görmek iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, mülkiyetinin de artacağına, saç stilini ve giyim kuşamını değiştireceğine tabir olunur.

Rüyada birinin boğazına bıçak dayamak sıkıntıların artacağına, çok özel fırsatlar elde edeceğine ve böyle teklifler alacağına, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine rivayet eder.

Rüyada birinin boğazına bıçak saplamak büyük bir maddi kayba uğranacağına, hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, maddi ve manevi yönden yanında hep birileri olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments