Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babasının balkondan düştüğünü görmek

Rüyada babasının balkondan düştüğünü görmek

Rüyada babasının balkondan düştüğünü görmek gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde kazancının epey artacağına, rüya sahibinin de tabiri caizse bu girişimi yaptığı için lanet okuyacağına, her ne kadar çabalasa, elinden geleni yapsa da pek çok zorlukla karşılaşıp, göğüs germek zorunda kalınacağına, tatsızlıkların sona ereceğine, hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine, bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi rüyayı gören kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine, kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına işaret eder.

Rüyada babasının balkondan düştüğünü gördüyseniz:

  • İş hayatınızda gereksiz riskler alabilir, ani olaylar veya ani çıkışlar nedeniyle sıkıntı yaşayabilirsiniz.

Rüyada babasının balkondan düştüğünü görmek arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, doğru yatırımlar yapacağına, rüyayı gören kişinin rahatının ve huzurunun yerine geleceğine, tüm hayallerinin çok kısa süre içinde ve zahmetsizde gerçekleşeceğine yorulur.

Rüyada bir kişinin balkondan düştüğünü görmek işine olan bağlılığının zarar göreceğine, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine, eline geçen kazanç ile istediği gibi rahat hareket edemeyeceğine rivayet eder.

Rüyada başkasını balkondan düştüğünü görmek muradına ereceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına, bunun da hayatının lüks, zenginlik, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına tabir olunur.

Rüyada oğlunun balkondan düştüğünü görmek işlerin aksayacağına, rüya sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada balkondan çocuğunun düştüğünü görmek neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, lüksüne de lüks katacağına, fenalıkta bulunmaya rivayet eder.

Rüyada kedinin balkondan düştüğünü görmek sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, hedeflerine ulaşacağına, yeni ve daha büyük hedeflere göz dikileceğine yorulmaktadır.

Rüyada balkondan düşecek gibi olmak çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, büyük kazanç elde edileceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kocasının balkondan düştüğünü görmek daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, küslüklerin sona erip, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine, başına uğursuzluklar geleceğine, insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments