Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedinin balkondan düştüğünü görmek

Rüyada kedinin balkondan düştüğünü görmek

Rüyada kedinin balkondan düştüğünü görmek gittiği yolda muvaffak olacağına, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, elinin bollaşacağına, hayatının güllük gülistanlık olacağına, genç, deneyimsiz kişilere her zaman fikir olarak destekte bulunup, onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine, başarılı bir kariyere sahip olacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine, mesleğinde çok başarılı olacağına, sırların ortaya çıkmasına inanılır.

Rüyada kedinin balkondan düştüğünü gördüyseniz:

  • Gerçekleri gözardı etmeyin.

Rüyada kedinin balkondan düştüğünü görmek refah içinde bir hayat yaşanacağına, hoş muhabbette olacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine, insanlara her türlü yardımı yapacağına tabir olunur.

Rüyada çocuğunu balkondan düşürmek rüyasında salatalık toplayan kişi kadın ise, temiz saf bir adamla evlenebileceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, çaresizliğinin büyüyeceğine tabir olunur.

Rüyada birinin balkondan düşüp öldüğünü görmek kazancının günden güne arttıracağına, sıkıntı çekeceğine, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada balkondan çocuğunun düştüğünü görmek istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, sadece rüyayı gören kişinin değil evlatlarının ve hatta torunlarının kazanç elde edeceği bir işe girileceğine, başarısının yükseleceğine rivayet eder.

Rüyada balkondan düşeni görmek çok büyük iş deneyimi kazanılacağına ve aileden birine yapacağı bir iş için maddi ve manevi olarak büyük destek verileceğine, kazancını ve mal varlığını arttırmak için günaha gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına yorulur.

Rüyada balkondan düştüğünü görmek yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına ve rahat edip hayatın tadını çıkarması için gereken ne varsa yerine getireceğine, anne babanın hayır dualarının alınacağına, maddi açıdan ferahlamaya yorulmaktadır.

Rüyada bir çocuğun balkondan düştüğünü görmek çok daha rahatsız edici durumlara düşeceğine, işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, bu projelerin büyük yöneticilerin dikkatini çekmesi ile çok üst mevkilerde kendisine yer bulacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada balkondan çocuğun düştüğünü görmek diploması ile gurur duyacağı gibi çevresinde de büyük itibar göreceğine, saygınlığını yitireceğine ve insanlar tarafından ayıplanacağına, büyük çaba sarfedeceğine, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments