Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasını balkondan düştüğünü görmek

Rüyada başkasını balkondan düştüğünü görmek

Rüyada başkasını balkondan düştüğünü görmek ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine, aile hayatına adım atılacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, onun da bu duruma içerlemesine, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına ve çok mutlu olup kendisine geleceğine, bazı konularda konuşulacağına, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine inanılır.

Rüyada başkasını balkondan düştüğünü gördüyseniz:

  • İmajınızı korumalısınız.

Rüyada annenin balkondan düştüğünü görmek kişinin hayatında amaçları doğrultusunda ve doğru bir şekilde ilerleyeceğine, maddi ve manevi olarak zarar edileceğine, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına yorulmaktadır.

Rüyada birini balkondan düştüğünü görmek işlerini bir türlü toparlayamayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyüyeceğine, istenmeyen durumlarla karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada birinin balkondan düşüp öldüğünü görmek ekonomik şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine, yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına tabir olunur.

Rüyada çocuğunun balkondan düştüğünü görmek aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, malvarlığının çok daha artacağına, sağlığını da kaybedeceğine delalettir.

Rüyada balkondan düşen bebeği tutmak borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına, kırgınlık yaşanacağına ve tartışmalı günler geçirileceğine, yapılan çalışmaların çok başarılı olması ve büyük kazanç getirmesi sayesinde başka projelerin ve çalışmaların önünü açacağına tabir olunur.

Rüyada çocuğu balkondan düşürmek art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine işaret eder.

Rüyada kocasının balkondan düştüğünü görmek zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine, birçok yeni bağlantı kurulacağına alamet eder.

Rüyada bir kişinin balkondan düştüğünü görmek çalıştıkça da Allah’ın kendisine hep daha fazlasını nasip edeceğine, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine ve hastalığı varsa eğer en kısa sürede şifasına kavuşacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments